Kontaktlencse Webáruház

AO Sept Plus 90ml

AOSEPT Plus 90ml

1.800 Ft

Az AOSEPT PLUS oldat nem tartalmaz hozzáadott konverzálószert és egyedülálló mélytisztító hatással rendelkezik, azonban teljesen más, mint egy multifunkciós ápolószer, ezért nagyon fontos, hogy kövesse a termék használatával kapcsolatos információkat illetve szemorvosa/illesztője utasításait.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/beetnhu1/www.weblencse.hu/wp-content/themes/Weblencse/woocommerce/single-product/meta.php on line 15
Kategóriák: , .

Additional Information

Tok

1 db mellékelve a dobozban

Gyártó

Alcon / Ciba Vision

Kiszerelés

90 ml

Ár/liter

20000 Ft/ 1liter

Az AoSept Plus erőteljes tisztító hatása egy kényelmi funkcióval, HydraGlyde Nedvesítő Mátrix-al bővült ki.
A Hydraglyde felelős a kényelemért, mert ez a nedvesítő technológia burokkal veszi körbe a lencsét, így az eredmény természetes tisztaság és egésznapos kényelem.

Soha ne használjon lapos tokot! Az AOSEPT PLUS HydraGlyde oldat csak a saját speciális tokjával együtt használható!
Mivel az oldat közömbösítése időt vesz igénybe, ezért soha ne távolítsa el a lencséket az oldatból 6 órán belül!
A lencséket szemre helyezés előtt soha ne öblítse le AOSEPT® PLUS HydraGlyde oldattal! Öblítéshez használjon steril sóoldatot!
Soha ne cseppentsen AOSEPT PLUS HydraGlyde oldatot közvetlenül a szemébe!

A buborékolás láthatóvá teszi, ahogy az AOSEPT® PLUS HydraGlyde oldat működésbe lép. 6 óra elteltével a speciális tok közömbösíti az AOSEPT PLUS HydraGlyde oldatot, melynek eredménye egy konzerválószer mentes sóoldat.

A HydraGlyde Nedvesítő Mátrix a kényelem kulcsa az AOSEPT PLUS HydraGlyde oldatban. Ez az egyedülálló nedvesítő technológia burokként veszi körül a kontaktlencsét, így biztosítva a hosszan tartó nedvességet egész nap.

A Hármas Tisztító Hatás és a HydraGlyde Nedvesítő Mátrix kombinációja teszi lehetővé az egész nap kényelmes kontaktlencse-viseletet. Az AOSEPT PLUS HydraGlyde oldat más, mint egy átlagos kontaktlencse ápolószer, hiszen nincs benne hozzáadott konverzálószer és egyedülálló mélytisztító hatással rendelkezik.

Öblítés: Helyezze a lencséket a kosárba, zárja le, és öblítse 5 másodpercig AOSEPT PLUS HydraGlyde oldattal!
Tok feltöltése: Töltse fel a tokot a jelölésig AOSEPT PLUS HydraGlyde oldattal! Helyezze a lencsetokot a tartóba és zárja le!
Áztatás 6 órán keresztül: áztassa a lencséket egész éjszaka, de minimum 6 órán át. 6 órán belül ne vegye ki a lencséket az oldatból! AOSEPT® PLUS HydraGlyde oldatnak időre van szüksége ahhoz, hogy tisztítson, fertőtlenítsen, és közömbösített legyen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “AOSEPT Plus 90ml”

View Desktop Site