Kontaktlencse Webáruház

Comfort Drops szemcsepp

Comfort Drops (20ml)

1.990 Ft

Nyugtató szemcsepp a szem nedvesítéséhez, felfrissítéséhez, tisztításához és megnyugtatásához.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/beetnhu1/www.weblencse.hu/wp-content/themes/Weblencse/woocommerce/single-product/meta.php on line 15
Kategóriák: , .

Additional Information

Kiszerelés

20 ml

Egységár

99,5 Ft / ml

Gyártó

CooperVision

Szállítási információ

Mivel a termékből nem tartunk készletet, ezért a szállítási idő pár (2-5) nappal hosszabb lesz.

Ár/liter

99500 Ft/ 1liter

A CooperVision Comfort Drops™ szemcseppet azért fejlesztették ki, hogy kényelmessé tegye az olyan hétköznapi tevékenységeket, mint a számítógépezés, olvasás, TV-nézés vagy éjszakai vezetés – akár mindennapos használatra.

Természetesen gyengéd
A Comfort Drops szemcsepp speciális, a könny semleges pH-értékéhez hasonló összetétele gyengéd a szemhez, ezért rendszeresen használható.

Bármilyen kontaktlencsével használható
A Comfort Drops kontaktlencsebarát szemcsepp alkalmazható minden lágy kontaktlencséhez, és szükség szerint használható az igénybe vett szem felfrissítésére és hidratálására.

Nyugtat és nedvesen tart
A fűtés, a légkondicionálás és a képernyők nézése mind közrejátszhatnak abban, hogy szemünket száraznak érezzük, ezáltal kényelmetlenséget tapasztalunk. A Comfort Drops csepp megnyugtatja és nedvesen tartja a szemet a szemszárazságot kiváltó környezetben.

Felfrissít
A digitális eszközök hosszabb használata és a rohanó napi munka során a szem elfáradhat. A Comfort Drops szemcsepp felfrissíti az erősen igénybe vett szemet.

Tisztít
A por, a szempillák, a szemfesték és egyéb környezeti szennyeződések a szem kellemetlen érzéséhez, irritációjához vezethetnek. A Comfort Drops™ szemcsepp felfrissíti az erősen igénybe vett szemet.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Comfort Drops (20ml)”

View Desktop Site